Vi søker praktikanter/traineer

law-admin Uncategorized @nb

I Advokatfirmaet Forsberg DA har vi til enhver tid 3-4 praktikanter, som til sammen deler på en praktikantstilling. Vi ser nå etter to nye praktikanter. Arbeidstiden vil kunne tilpasses forelesninger og kurs, men du bør kunne arbeide i hvert fall 8 timer pr. uke i gjennomsnitt. Vi holder til i hyggelige lokaler i Stortingsgt. 22, 500 meter fra Domus Juridica.

Arbeidet vil bestå av juridisk bistand til behandlende advokat, og vil derfor kunne variere mye fra sak til sak. I tillegg hjelper praktikantene oss med diverse advokatsekretæroppgaver, som for eksempel fakturering, utarbeidelse av juridiske utdrag og bistand i forbindelse med bedriftsgjennomgang. Hos oss vil du derfor få et godt innblikk i den daglige driften av et advokatfirma!

Advokatfirmaet Forsberg DA driver utelukkende med forretningsjus med hovedvekt på skatt, kontraktsrett, transaksjoner og mellommannsrett, så du bør ha interesse innenfor disse fagområdene.

Ideelt sett ønsker vi at du er ferdig med Formuerett I og II.

Vi legger vekt på gode faglige kvalifikasjoner, samarbeidsevner og serviceinnstilling. Gode engelskkunnskaper er en fordel, ettersom vi også har oppdrag for utenlandske klienter og internasjonale konserner.

Vi legger vekt på at det skal være uformelt og trivelig på jobben, at du skal ha tid til å lese og gjøre andre ting samtidig som du har mulighet og synes det er gøy å stå på litt ekstra i travle perioder.

Tiltredelse: august 2021.

Søknad med attester og karakterutskrift sendes innen 20. juni 2021 til advokat Tonje Nesheim (tlf. 400 42 336): tn@forsberglaw.no