Vi søker praktikanter/traineer

law-admin Uncategorized @nb

I Advokatfirmaet Forsberg DA har vi til enhver tid 3-4 praktikanter, som til sammen deler på en praktikantstilling. Vi ser nå etter 1-2 nye praktikanter. Arbeidstiden vil kunne tilpasses forelesninger og kurs, men du bør kunne arbeide ca. 8 timer pr. uke i gjennomsnitt. Vi holder til i hyggelige lokaler i Stortingsgt. 22, 100 meter fra Domus Media.

Arbeidet vil bestå av juridisk bistand til behandlende advokat, og vil derfor kunne variere mye fra sak til sak. I tillegg hjelper praktikantene oss med diverse advokatsekretæroppgaver, som for eksempel fakturering og utarbeidelse av faktiske og juridiske utdrag til bruk i rettssaker. Hos oss vil du derfor få et godt innblikk i den daglige driften av et advokatfirma!

Advokatfirmaet Forsberg DA driver med forretningsjus med hovedvekt på skatt, kontraktsrett, transaksjoner og mellommannsrett, så du bør ha interesse innenfor disse fagområdene.

Vi legger vekt på gode faglige kvalifikasjoner, samarbeidsevner og serviceinnstilling. Gode engelskkunnskaper er en fordel, ettersom vi også har oppdrag for utenlandske klienter og internasjonale konserner.

Vi legger vekt på at det skal være uformelt og trivelig på jobben, at du skal ha tid til å lese og gjøre andre ting samtidig som du har mulighet og synes det er gøy å stå på litt ekstra i travle perioder.

Tiltredelse: høsten 2022.

Søknad med attester og karakterutskrift sendes innen 23. september 2022 til advokat Tonje Nesheim (tlf. 400 42 336): tn@forsberglaw.no